Sign in to follow this  
Followers 0
philkay

I Can't Get Into The Female Survivors Forum

13 posts in this topic

I'm having trouble getting in the female survivors forum. I type in the password and a box comes up saying that I've been granted access but nothing progresses from there. I'm still stuck with the password page with the typed password gone blank after being granted access. I've tried retyping the password several times only to have this repeated. Anyone else having this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I haven't tried, but if you are having issues, you might message John and see if he can help you! It might take him a bit, as he is in Australia, but he should be able to help you! I am sorry you are having issues with it.

~SNM~

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me too, I thought it was just my work computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys I've passed this along to John. I'll see what he can do.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Guys,

Perhaps try a different browser? What browser are you guys using? It may not allow for redirecting. I usually use Chrome which you can get from www.google.com/chrome

Also something I can suggest is clearing you history and cookies from your browser, best you look up on google how to do this on your specific browser.

Hope this helps, if you continue having problem please post back and I'll try to assist further.

John

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm just using internet explorer. I'll try the chrome and see if it works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, everyone I tried deleting the cookies and it didn't work. But switching to chrome did. I'm in! Thanks John and Sunshinee!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Internet Explorer is pretty bad, I use Chrome personally. It's good :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

I am using Chrome. When the forums first moved I was able to get access to the female forum then after a while I couldn't.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Philkay,

Can you try clear the cache and temp files, and cookies, have a look on Google how to do this :) See how this goes at getting you into it :)

John

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0