Jump to content
New registrants - please do NOT register using your real name (or anything resembling such) - your privacy is important to us and real-name registrations will be deleted. Please re-register with an anonymous display name. ×

Why Is The Page So Slow?


Recommended Posts

hey,

so for a few days, i think, i have noticed that everything on here takes foreeeeever to load. i mean, whenever i click on anything here, it takes a good 5-10 seconds until the page comes up. anything, a forum, a topic, whatever.

it's not that way with other websites, even when i use the same browser; so it's not my internet connection.

is it the AS server (?!?! i have no idea what that really is) that suddenly got slow, or......? :shrug:

do other people have this problem?

is it gonna pass? :unsure:

thanks for any info. :)

Link to post

Could be your computer having a problem interacting with the AS server maybe, I've not had this problem at all

xx

Link to post

thank you for the info, possum.

hmm. it already happens when i just type the web address into the browser and when it first loads. and it is actually closer to 20 seconds. per click. which means i cannot reasonably use it. :(

this has not always been this way, just for a few days now, i think, and i am not aware of having changed anything on my computer. i tried logging out and in again, aswell as using a different browser, but no difference.

does anybody have any idea how i can fix this?!?!!

:sadang:

Link to post

both my daughter and I have computers I can access AS as normal on my one but it took forever on hers and hers runs off my modem (if that is what it is called - about as techy as you I think) could you have a virus or spyware etc that is causing it to run slow? Maybr try running a full scan and see if that helps - also you could try clearing all your cookies etc too - this seems to cure wide range of problems - incase you don't know how - go to

tools (top far right of computer screen)

click internet options

click delete

then delete cookies, history and files - NOT passwords unless you know them all

perhaps that might help

karen

Link to post

karen, thanks for letting me know - glad i am not the only one.....

i just deleted cookies and it might be a little better now (? :shrug: ) but it is definitely not normal yet. i dont think it's a virus because this only happens with AS.

i feel like it is sth about the AS server..... maybe some changes were made to it so that it does this now to certain computers?!?! (no idea if that is even possible.....)

my browser gives me the message "waiting for aftersilence.org/etc....... " in the bottom left corner while it shows me that loading bar.

:shrug:

:(

maybe anyone who knows some more about this tech stuff could help me out?

thank you!!!

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...