Sign in to follow this  
Followers 0
Haullie

-1 Messages

15 posts in this topic

I keep seeing "-1 messages" at the top of the screen where it should just say "0 messages"...does anyone know how it can be fixed? Thanks sweeties.

Love, Haullie "throb"

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think many of us are having problems with this - mine was up to -17 a while back or is that down to -17!!!! Don't think any one has found a way to sort it yet.

karen

Share this post


Link to post
Share on other sites

I used to get that every now and then, and it would just spontaneously go away. Hasn't happened in awhile though.

Kelly

Share this post


Link to post
Share on other sites

yea, mine says -1 all the time. not sure how to make it go away.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine does this all the time lol. Not sure why it does it...

Share this post


Link to post
Share on other sites

^o......... :lol:

I think I actually already read that topic...gee my memory's that bad huh? :blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites

This bug will be fixed when we upgrade the board in a few days.... finally!!! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

yay! :flowers:

Thanks ya'll!!!!! :) :) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm still having -1 New Messages also after the upgrading....

:( Am I the only one?

Share this post


Link to post
Share on other sites

nope - you are not the only one - mine is on -0 at the moment!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine seems to be working ok... :533: :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is honestly no big deal. You will get your pms if sent and the pms you send will be fine.

It is just a glitch.

Edited by Donna

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm sorry the upgrade didn't fix it.

Unfortunately, it is out of our hands. We can fix it manually for a short time but eventually it will come back. Only Invision can fix it permanently... and they should have had, considering how many people complained about it. :hammer:

Share this post


Link to post
Share on other sites
:hammer: ...that's annoying lol. Oh well, it's not a really bad glitch, I can deal with it... :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0